Andvingens kennel

Blogg

Våren har kommit till Hammarglo.

den 21 mars, 2011 av Jan-Ulf

Kategoriserad under: Träning

Krokus

Nu känns det att det verkligen är vår! Krokusen blommar för fullt! Varmare i luften! Skönt!! Förra helgen var vi iväg på Be Active`s kennelträff. Mycket trevligt som alltid. På lördagen var Tony Lyvèn inbjuden att leda träffen och hade lagt upp dagen som ett jaktprov. Vi gick i par som ökl och ekl. Efter så fick vi vår kritik av Tony vad som var bra och vad vi ska träna på och tänka på. Nyttigt för mig som fortfarande är en gröngöling. På söndagen tränade vi markeringar, dirigeringar och linjetag. Nova har varit jätteduktig i helgen och kan mycket mer än hennes matte tror. Nästa helg åker vi på en efterlängtad skidsemester till Trysil. Snart börjar vår spårkurs också!

Kennelträff

den 7 mars, 2011 av Jan-Ulf

Kategoriserad under: Träning

Nu till helgen är det återigen dax för Be Actives kennelträff. Denna gången kommer Tony Lyven att drilla oss på lördagen. Det ska bli kul att träffa alla igen. Vi har tränat lite på helgerna och även vardagar och det mesta fungerar bra. Måste få till dirigeringarna bättre. Tränar även lydnad på måndagar i ett ridhus i Blomstermåla. Hoppas nu att snön kan gå bort  så vi kan börja träna ute. I vår ska Nova och jag gå en spårkurs till, spåra är kul tycker Nova. Men våren är på väg, krokusen blommar intill huset! Härligt!!

Kommer in med markeringHundsnackSnack efter linjetagGhiaDags för ett linjetagFull rulle in så det stänkerSå här gör viSolo & Castor

Kennelträff

den 19 oktober, 2010 av Jan-Ulf

Kategoriserad under: Träning

I helgen har vi varit på Be Active´s kennelträff. Mycket givande som vanligt. Vi har tränat linjetag,enkla och dubbla markeringar och dirigeringar. På söndagen gjorde vi ett WT-prov. Alla var domare och gav varann poäng. Jättekul!! Nova har fixat det mesta i helgen och kan mera än matte tror. Även massor med god mat och hundprat med alla trevliga mattar och hussar. TACK!!

Kennelrträff

den 15 oktober, 2010 av Jan-Ulf

Kategoriserad under: Nova, Träning

Nu i helgen är dax för kennelträff i Be Active`s kullen. Riktigt kul att träffa alla igen och träna och prata hund. Alla i kullen är ute på någon form av prov och tävlingar allt från jakt, bruks och workingtest. Det har gått mycket bra också och det är kul.