Andvingens kennel

Blogg

Våren har kommit till Hammarglo.

den 21 mars, 2011 av Jan-Ulf

Kategoriserad under: Träning

Krokus

Nu känns det att det verkligen är vår! Krokusen blommar för fullt! Varmare i luften! Skönt!! Förra helgen var vi iväg på Be Active`s kennelträff. Mycket trevligt som alltid. På lördagen var Tony Lyvèn inbjuden att leda träffen och hade lagt upp dagen som ett jaktprov. Vi gick i par som ökl och ekl. Efter så fick vi vår kritik av Tony vad som var bra och vad vi ska träna på och tänka på. Nyttigt för mig som fortfarande är en gröngöling. På söndagen tränade vi markeringar, dirigeringar och linjetag. Nova har varit jätteduktig i helgen och kan mycket mer än hennes matte tror. Nästa helg åker vi på en efterlängtad skidsemester till Trysil. Snart börjar vår spårkurs också!

Posta en kommentar

Posta en kommentar