Andvingens kennel

Blogg

GOLDENSPECIALEN 8-9/8 2015

den 10 augusti, 2015 av Jan-Ulf

Kategoriserad under: Uncategorized

I helgen har Andvingens Härliga Hedda startat på WT på Goldenspecialen. Det gick med bravur! Blev lördagens bästa hund i Nkl med 93 poäng av 100 möjliga. Kanonkul såklart! Sammanlagt efter 2 dagar så kom Hedda på delad 3.e plats av alla Nkl hundar! Bra jobbat för att bara vara 13 månader. Hedda var på söndagen med på utställning där hon fick bedömningen “GOD” Kanske kunde varit lite bättre men det tar vi nästa gång. Vi är jätteglada och väldigt stolta över helgens fina framgång.

_DSC7905

Posta en kommentar

Posta en kommentar

Kommentarer

augusti 11, 2015 10:42 f m Susanne Asplund

Stort GRATTIS till en duktig hund. Så fantastiskt kul. Helt otroligt.

Grattiskramar
Susanne & Goldengänget