Andvingens kennel

Blogg

Märkestagning på Mönsterås Brukshundklubb

den 26 maj, 2011 av Jan-Ulf

Kategoriserad under: Nova

Ikväll har det varit märkestagning på klubben. Nova och jag har ett guldmärke med oss hem. I ett guld ingår ett appellspår och appellydnaden. Många duktiga hundar och förare har tagit brons silver och guld ikväll. Mycket trevligt!!

Nöjd men !

Posta en kommentar

Posta en kommentar

Kommentarer

maj 29, 2011 11:03 f m Susanne,Santie,Ghia & Focus

Ett stort GRATTIS. Vad duktiga ni är.

Grattiskramar från Susanne

maj 31, 2011 7:08 f m Anette

TACK för din hälsning i min gb klart det berodde på spårläggaren att spåret gick så bra MEN du hade väl inte behövt släpa nåt vilt över spårpåsläppet för det var ju på håret att tiden räckte 🙂 Men den här gången hade jag turen på min sida.
Ha en härlig sommar på er och njut av lilla barnbarnet snart är dom stora…./Anette med tollaren Meja