Andvingens kennel

Blogg

Goldenspecialen.

den 11 augusti, 2010 av Jan-Ulf

Kategoriserad under: Okategoriserade

I helgen har vi varit på goldenspecialen. Vi startade på fredagen. Jag var jättenervös,eftersom jag aldrig sett hur ett WT går till. Det var 5 stationer,varav en var dubbelstation. En station var en viltstation.1:a fotgående och linjetag 18 poäng.  2:a dubbelstation 2 enkelmarkeringar 19+19 poäng.  4:e enkelmarkering+linjetag 18 poäng.  5:e Vattenapportering av en and 17 poäng.Summa:91 poäng.Vi fick ett 1:a pris och kom på 2:a plats av över 70 startande i Nkl. Nova var helt fantastiskt duktig denna dag. Vilken helg!! Superkul!!  På söndagens utställning fick vi i typ,storlek och helhetsintryck betyget `god` av domaren. Placerade oss bra på Dual purpose.

Posta en kommentar

Posta en kommentar