Andvingens kennel

Blogg

Goldenklubbens KM

den 22 juli, 2010 av Jan-Ulf

Kategoriserad under: Okategoriserade

Vi har i helgen startat på Goldenklubbens KM. Det blev ett 2:a pris och Nova gjorde en kanonjobb på ett sök som var väldigt tungt i värmen. Domarkritik:Samarbetsvilja:Samarbetar i stort sett bra med sin förare. Sökarbete:Täcker marken i så väl djup som bredd, startar söket lite planlöst,finner snabbt kaninen,kommer sedan igång och tar in samtliga. Fart: Hög. Uthållighet: Håller väl. Näsa: Användes. Dirigerbarhet:Låter sig lätt styras i anvisad riktning. Markeringsförmåga:Markerar bra på så väl land som vatten,lite diffus på nr 2 på vatten.Skottreaktion:Uppmärksam. Stadga:Fast och tyst.Apporteringslust:Spontana upptag med bra inlevereringar.Apportgrepp:Bra grepp och avlämningar. Simteknik:Simmar lite långsamt.Vattenarbete: Arbetar gärna i vatten.Hundtolerans:Störs ej och stör ej.Sammanfattande kritik:En tik som genomför provet på ett bra sätt. Tappar något i effektivitet på sökarbetet i mitten av sökarbetet.

Posta en kommentar

Posta en kommentar