Andvingens kennel

Blogg

Träningshelg.

den 21 januari, 2010 av Alexander

Kategoriserad under: Okategoriserade

Det blev en träningshelg trots att det var osäkert in i det sista.Det var inte så mycket snö vid Asa vandrarhem där vi bodde och tränade.Vi träffades lördag morron och tränade stadga, linjetag och på eftermiddaden blev det enkel och dubbelmarkering. På söndagen tränade vi dirigeringar och avslutade med walkup. Mycket bra träning båda dagarna som hundarna fixade bra. Susanne kennelmamma är duktig på att lära ut och bra på att läsa av hundarna.Nova skötte sig bra, hon jobbar bra och har näsan med sig och framförallt hon kan koppla av och är TYST!! Det är ett härligt hundgäng som har riktigt kul när vi träffas.Tur att Christer är med och sköter markservicen. Tack för den goda maten och allt gott att dricka!!Längtar redan till nästa gång!! Tack alla!!

Posta en kommentar

Posta en kommentar