Andvingens kennel

Blogg

Kennelträff

den 12 juli, 2009 av Alexander

Kategoriserad under: Okategoriserade

Vi har i helgen varit på kennelträff i Moheda.Vi träffades redan på fredagen med god mat och mycket hundsnack,där la vi också upp planerna för helgen. På lördagen åkte vi till Lenhovdaskogen, där vi tränade walkup,mycket bra stadgaträning. Sen tränade vi närsök, linjetag och sist ett nybörjarklassprov. Vi var nöjda  efter en intensiv dag. Avslutade med mycket god mat och dryck och hundprat.Söndagen ägnades helt åt vattenträning. Det har varit en mycket givande helg, med trevliga människor som har samma brinnande intresse för sina fyrfotingar. De är ljuvliga!!!! Tack till Susanne kennelmamma och alla er andra som var med. På återseende i höst i Hammarglo!

Bilder finns i Galleriet

Posta en kommentar

Posta en kommentar